QUI SOM

AUXINI,S.A., societat mercantil andorrana, va ser fundada l'any 1994, i la totalitat de les accions pertany a la família Llucià.

AUXINI,S.A. amb un creixement constant en el temps, ha assolit un reconegut prestigi com EMPRESA CONSTRUCTORA que compleix amb els terminis i el pressupost contractual, acabant les obres amb un alt nivell de satisfacció per part del client.

La característica principal d'AUXINI,S.A. és ser una empresa de confiança, de proximitat a la direcció facultativa i al client, amb la única idea de col•laborar conjuntament, amb rigor, tenint com objectiu aconseguir una obra amb la màxima qualitat, el mínim cost possible, tècnicament perfecte i amb el compliment dels terminis. Les direccions facultatives i clients es senten còmodes treballant amb AUXINI,S.A. El client que contracta una primera obra amb AUXINI,S.A. repeteix.

Aquest caràcter és el que ha permès a AUXINI,S.A. anar creixent fins situar-se entre les millors empreses andorranes en qualitat i solvència, amb una organització eficient i una gestió dinàmica.

La capacitat i professionalitat del seu equip humà li permet abastar qualsevol camp dins de la construcció, tant en obra civil com en edificació i en rehabilitació. Una part de l'equip tècnic ha participat a l'estranger en projectes singulars com La Central Nuclear d'Ascó, Estadi de futbol a Catalunya, Estació Depuradora per 700.000 habitants i Complex Industrial a Algèria, Autopista Kenitra-Rabat i Port esportiu al Marroc, etc.

En AUXINI,S.A. conflueix el millor de la Petita Empresa Familiar(proximitat, confiança, tracte personalitzat i minuciositat per als clients més exigents) i el millor de la Gran Empresa(capacitat tècnica, capacitat econòmica, infraestructura i experiència internacional).

Des de l'any 2007 AUXINI,S.A. manté amb PIRINEUPAYMA un acord pel control integral de seguretat i salut de les obres en curs.

La solidesa empresarial d'AUXINI,S.A. es combina amb una continuada renovació per millorar, mantenint motivat a tot l'equip humà de l'empresa, amb entusiasme, energia, entrega, servei i col•laboració. Aquest extraordinari equip humà fa d'AUXINI,S.A. una companyia amb un present positiu i un futur obert.
C/Prat de la Creu, núm. 85, planta primera – AD500 ANDORRA LA VELLA – Tel. 868055 – Fax 862055 –